Selecteer een pagina

Robert Jan Stips Solo

Robert Jan Stips Solo

Met ‘RJSolo’ doorkruist Robert Jan Stips aan de piano de vele bijzondere periodes uit zijn inmiddels legendarisch muziekverleden én immer verrassend heden: zingend, spelend en… vertellend.

Hij speelt naast de hits van of met Golden Earring, Sweet d’- Buster, Transister, Gruppo Sportivo, Freek De Jonge en Nits ook onbekend werk met een verhaal en verrassende klassieke uitstapjes. Zijn heel eigen bewerkingen van bijvoorbeeld Golden Earring-songs krijgen vandaag de dag natuurlijk een extra gevoelswaarde…

Ruimhartig speelt en vertelt hij met zijn typische Stipshumor over wat hij in ruim 50 jaar popmuziek allemaal heeft (mee) gemaakt. Meer hierover is te zien in de Uur van de Wolf documentaire ‘de Tovenaar van de Nederpop’ en te lezen in de zeer uitgebreide en gewaardeerde biografie over zijn eerste band Supersister: ‘Looking Back, Naked’ .

Al met al is RJSolo een uiterst geanimeerde avond die voor je ‘t weet alweer voorbij gevlogen is!

TIP: Als je bij het concert zeker wilt zijn van jouw favoriete Stips-song (van de 400) kun je verzoeknummers aanvragen via www.stips.net

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.

Andere events bij Boog-Bolsward: