Cabaret

Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij Expert vanaf 11 dagen vóór de voorstelling. Natuurlijk kunt u, indien beschikbaar, kaarten ook aan de zaal kopen. De kosten voor een kaartje zijn € 15,-. Vanzelfsprekend kunt u ook voor € 100,- een abonnement kopen, zodat u het hele jaar verzekerd bent van een plaatsje. De aanvang van de voorstelling is 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur kunt u terecht voor het lekkere bakje koffie vooraf. Na afloop kunt u uw ervaringen delen in de bovenbar met de rest van het publiek, de organisatie en met een beetje mazzel de artiest.

 

Marne Theater

Kaarten kunnen gereserveerd worden bij het Gysbert Japicxhûs. Gereserveerde kaarten kunnen tot een half uur voor aanvang van de voorstellingen worden opgehaald aan de zaal, waar ook de overige kaartverkoop plaatsvindt.

Reserveren:
Gysbert Japicxhûs: 0515 – 573 990 of ynfo@gysbertjapicx.nl (alléén theater-voorstellingen dus niét cabaret !)

Tryater ‘Raze om protters’
Kaarten voor de voorstelling Tryater Raze om protters op vrijdag 11 oktober 2019, kunt u bestellen via tryater.nl of via het Gysbert Japicxhûs Bolsward. Kosten: 17,50 (15,- vrienden Tryater). Het Marne Theater is geopend vanaf 19.00 uur. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u een vers kopje koffie of thee halen. In de pauze of na de voorstelling is de bar open voor een drankje en
een versnapering. Graag tot ziens!

 

 

Film

Kaartverkoop aan de zaal. De kaarten kosten vanaf het nieuwe seizoen, (na méér dan tien jaar een prijsverhoginkje…) € 7,-. Daar staat tegenover dat er voor de bezoekers nu een gratis ‘de Filmkrant’ klaarligt! (privé jaarabonnement Filmkrant = € 39,75) De film begint om 20.00 uur, en vanaf 19.30 uur bent u welkom in de zaal. Koffie en thee nog altijd voor de vriendelijke prijs van € 1,- en met een beetje mazzel nootjes of koekjes op de bar. Net als vorig seizoen is er de mogelijkheid een ’10-rittenkaart’ te kopen, nu echter voor € 60,-. Deze kaart is niét persoonlijk en dus is het mogelijk met meerdere personen te profiteren van € 1,- korting per film. Koop er meteen een! Let wel: er is géén pinmogelijkheid bij de kassa, wél is er een pinautomaat in de Jongemastraat (t.o. Stadhuis) en bij de Jumbo zelfs meerdere.

 

Muziek

Voor alle voorstellingen geldt: zaal open om 14.30. De aanvang van de concerten is om 15.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 9,50.

 

Share This