Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Her (2013)

16 februari 2023 | 20:00 - 23:30

€ 7.00

Artificiële intelligentie, ook wel AI genoemd, is de mogelijkheid van een machine om mensachtige vaardigheden te vertonen – zoals redeneren, leren, plannen en creativiteit.

AI is overal om ons heen, maar toch voor veel mensen onbekend. De Nederlandse AI Coalitie wil hier verandering in brengen. De NL AIC is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven in Nederland met elkaar te verbinden.

Eén van hun initiatieven is de AI-Parade, waarmee ze in tien maanden tijd langs bibliotheken door het hele land reizen om met inwoners van Nederland in gesprek te gaan over Artificiële Intelligentie. De AI-Parade is in januari en een deel van februari in Friesland, bij Bibliotheken Mar en Fean. Als Filmhuis zijn wij gevraagd om hier bij aan te sluiten en dat doen we uiteraard graag! In samenwerking met Bibliotheken Mar en Fean vertonen wij de AI film “Her”. Een liefdesverhaal van Spike Jonze.

Her 

  • 🎥 Romantiek / Sciencefiction
  • 🕓 126 minuten
  • 📍 Verenigde Staten

Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.

Klik op onderstaande link om de trailer te bekijken:

De film begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur bent u welkom in de zaal.

 

Gegevens

Datum:
16 februari 2023
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€ 7.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Organisator

Boog Filmhuis Bolsward
E-mail:
film@boog-bolsward.nl

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This