Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Daniël Arends – Meer van hetzelfde deel 1 (Uitverkocht)

woensdag 23 januari 2019 | 20:30 - 22:00

€ 15
Daniël Arends "Meer van hetzelfde deel 1". 23 januari in Bolsward

Daniël Arends

Sommige artiesten hebben het naar hun zin in Bolsward en komen vaak terug. Zo ook Daniël Arends. En daar zijn we blij mee. Daniël Arends staat namelijk garant voor een avond topcabaret en, ook niet onbelangrijk, een volle zaal. Zijn nieuwe voorstelling heet “Meer van hetzelfde deel 1”.

Meer van hetzelfde deel 1

Schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant.

Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (Deel 1).

De pers over zijn vorige voorstelling De Afterparty:

NRC (★★★★)

“Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen. (…) Hij wil het hart van het woord ‘gezellig’ naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken.”

DAGBLAD VAN HET NOORDEN (★★★★)

“Treiterkop in spitsvondig college. (…) Afwisselend ingetogen en uitbundig, maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten. (…) Hij is een treiterkop, een man van redenaties, die zalen afsluit. Zijn toon is die van een spitsvondig college. (…) het is een sluitend, compact relaas.

TROUW (★★★)

“Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…) Van grof naar invoelend en weer terug.”

Kaartverkoop

De voorverkoop start op 12 januari bij de Expert in Bolsward (Maximaal 4 kaartjes per persoon).

Het programma seizoen 1819

Gegevens

Datum:
woensdag 23 januari 2019
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€ 15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.danielarends.nl

Organisator

Bolsward Cabaret
E-mail:
cabaret@boog-bolsward.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This