Selecteer een pagina

Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fuad Hassen – Vogelvrij

8 april 2023 | 20:30 - 22:00

€15

Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch.

In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-up podium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. “Fuad heeft bravoure en is een goede verteller” aldus de jury.

In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en heeft zo’n verpletterende indruk achter gelaten dat de jury veel vertrouwen heeft in zijn toekomst in het theater.

Na Pareidolia, Held en Remmende Voorsprong is het al weer tijd voor de vierde voorstelling van Fuad Hassen. Dit keer gaat ie terug naar zijn roots. En daarmee bedoelen we niet Eritrea, maar terug naar zijn stand-up roots. Daar waar het allemaal begonnen is. Vogelvrij gaat over allerlei verschillende vormen van vrijheid. We willen het graag, maar kunnen we het wel aan? Zijn wij niet te gedomesticeerd? Fuad vraagt zich af of hij het zelf wel aan zou kunnen aan de hand van allerlei verhalen met de typische hersenspinsels die we van hem gewend zijn. Meester in het uitspelen van komische situaties. Vol met imitaties, typetjes en publieksinteracties. Precies zoals hij dat wil. Op zijn manier en vogelvrij.​

Fuad was onder andere te zien in het BNN/VARA programma ‘Rare Jongens’ en ‘Spaanders’. Hij had in 2019 zijn wekelijkse item bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4. Ook was hij in 2022 te zien bij De Avondshow met Arjen Lubach op NPO.

​“Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.” (Dagblad van het Noorden)

​“…smaakvol, charmant en zonder verwijten. Hij heeft zelfs al snel de lachers op zijn hand” (Theaterkrant)

​“Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.” (Volkskrant)

​”Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft” (NRC)

​“Houd Hassen in de gaten” (Dagblad van het Noorden)

Kaartjes? Ga naar https://boog.eventgoose.com/ voor de kaarten!

Zaal open om 20:00, voorstelling begint om 20:30

Gegevens

Datum:
8 april 2023
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisatoren

BOOG Bolsward
Bolsward Cabaret

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This