Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Glodi Lugungu – Ze bedoelen het goed (Geannuleerd)

zaterdag 11 december 2021 | 20:30 - 22:00

€15

Zelfverzekerd en ontwapenend

Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal.

“Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”- Jury AKF 2018

Hij groeide op in het Brabantse dorp Dommelen in een gezin van 9 kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zijn vrienden zagen in hem een jongen die meer thuishoort op een podium, dan op het voetbalveld. “Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.” Hij waagde de sprong bij comedyclub Toomler in Amsterdam. Met succes. In 2017 deed hij auditie bij Comedytrain en er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief. In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020.

Daar zou je klamme handen van kunnen krijgen.

Maar ach.

Glodi Lugungu online:
Facebook: Glodi.Lugungu
Instagram: @Glody92 Twitter: @GlodiLugungu

Kaartverkoop

Nog niet bekend.

Gegevens

Datum:
zaterdag 11 december 2021
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Bolsward Cabaret
E-mail:
cabaret@boog-bolsward.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This