Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jose Kuijpers – ‘Niemand wacht op je’

vrijdag 18 januari 2019 | 20:15 - 22:30

€ 15

NIEMAND WACHT OP JE

Woorden of daden? Over een ding zijn we het eens: verandering is nodig. Maar waar beginnen we? Hoe zet je jouw mening om in daden? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk; bij de burger of bij de politiek? In Niemand wacht op je kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt.

Het nagesprek
Wij denken dat politici en burgers vaker hetzelfde willen dan dat ze van elkaar weten. Daarom willen we graag een duwtje geven.In het nagesprek gaan we in op vragen als: Waar ligt ieders verantwoordelijkheid voor het bijdragen aan een betere samenleving?Is er voldoende speelruimte voor burgers om invloed uit te oefenen? Durf jij je mening te geven?
In aanloop naar de provinciale statenverkiezingen, organiseert het Marne Theater i.s.m. Platform Bolsward, een politiek theater in het hart van Bolsward. De voorstelling ‘Niemand wacht op je’ is een uitnodiging om na te denken over jouw rol in de samenleving, over ‘doen’, over betrokkenheid en verlangens van burgers en politici. Graag tot ziens in het theater in het hart van Bolsward!

Niemand wacht op je
Als je zelf de ring niet instapt
Dan zal iemand anders je plek innemen
En sta je zelf aan de zijlijn te roepen wat er beter moet

NIEMAND WACHT OP JE _ MEER INFO KLIK HIER

Gegevens

Datum:
vrijdag 18 januari 2019
Tijd:
20:15 - 22:30
Kosten:
€ 15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
www.boog-bolsward.nl

Organisatoren

Marne Theater
BOOG Bolsward
Share This