Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lebbis – de bovengrens

13 januari 2018 | 20:30 - 22:00

€15

In 2018 pakken we de draad van grote namen gewoon weer op door op 13 januari het podium beschikbaar te stellen aan ras druktemaker Lebbis. Ook al weer voor de vierde keer in Ons Gebouw en zeker uitverkocht. Scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen.

Lebbis heeft een nieuw programma. De Bovengrens.

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtenwisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, onderdak. Wat is er voor moois te doen voorbij de Ondergrens? Op naar De Bovengrens. Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom en waar het heen gaat. Een avond onder vrienden. Meanderend over wat vragen. Hij gaat verhalen vertellen. Hij zal dus veel aan het woord zijn. Maar dat kent u wel van hem. Zo’n avond die voelt als een heerlijke maaltijd met vrienden. Hield hij maar nooit op.

De pers over zijn vorige programma De Paardenpoetser:

Het Parool  “Lebbis is nog altijd een slimme David die niets liever doet dan het opnemen tegen de grote Goliath. Sarren tot hij scheel ziet, maar zelden zonder agenda en nooit zonder argumenten.”

NRC  “Lebbis is een man die zijn publiek graag wat te denken meegeeft. Ook in De Paardenpoetser reikt hij weer een handvol levenslessen aan. Hij is een precieze verteller, die ook poëtisch uit de hoek kan komen. Zoals bij de beschrijving van het gegroefde gezicht van een boer. (…) Bij Lebbis is de avond in goede handen en hij bewijst een bovengemiddeld cabaretier te zijn. Luister, lach, leer.”

De Volkskrant  “De voorstelling kent veel sterke analyses en observaties van een man die in zijn denken niet is verstard.”

Trouw  “Lebbis maakt zich nog steeds kwaad over allerlei uitwassen in de maatschappij, heeft levenslessen voor ons en steekt de draak met diverse redeneringen.”

Gegevens

Datum:
13 januari 2018
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://www.lebbis.nl/

Organisator

Bolsward Cabaret
Telefoon:
06-18661492
E-mail:
bolswardcabaret@ziggo.nl
Website:
www.boog-bolsward.nl

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-87692285-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');