Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mark Waumans enThijs Kemperink

zaterdag 2 maart 2019 | 20:30 - 22:00

€ 15
Mark Waumans - 2 maart 2019 Ons Gebouw Bolsward

Dubbelprogramma Mark Waumans en Thijs Kemperink

Op 2 maart 2019 hebben we een dubbelprogramma met Thijs Kempering en oud Cameretten finalist Mark Waumans.

Mark Waumans

Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes.

Mark Waumans staat begin 2013 voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt hij al snel op. Binnen korte tijd staat hij in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 wint Mark de publieksprijs. Kort hierop wordt hij ingelijfd door Comedy Café Amsterdam als één van de vaste comedians.

Om de stap richting het theater te maken volgt in 2017 deelname aan Cameretten, door velen gezien als hét cabaretfestival van Nederland. Ook dit legt Mark geen windeieren en hij behaalt met zijn programma ‘Spiegelbeeld’ zelfs de finale van deze ‘sterke editie’ (De Volkskrant).

Thijs Kemperink

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. In zijn laatste, succesvolle programma ‘Zleur’ schetste Thijs de verhoudingen in de buurt aan de hand van een zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat, namelijk ‘noaberschap’.In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd…… Dát is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het Twentse platteland al provincie voor provincie voor zich won. “Als je om Thijs Kemperink niet kunt lachen ben je waarschijnlijk al overleden.” (André Manuel)

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op dinsdag 19 februari bij de Expert in Bolsward.

Het programma seizoen 1819

26 sept 18 Youp van ‘t Hek (valt niet onder het abonnement)
29 sept 18 Katinka Polderman
3 nov 18 Vrijdag en Sandifort
1 dec 18 André Manuel
22 dec 18 Finalisten Cameretten
23 jan 19 Daniël Arends
2 mrt 19 Mark Waumans Thijs Kemperink
30 mrt 19 Mark van de Veerdonk
13 apr 19 De Partizanen

Gegevens

Datum:
zaterdag 2 maart 2019
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€ 15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.boog-bolsward.nl

Organisator

Bolsward Cabaret
E-mail:
cabaret@boog-bolsward.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This