Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tom Montfrooy en Mark Waumans

2 maart 2019 | 20:30 - 22:00

€ 15
Mark Waumans - 2 maart 2019 Ons Gebouw Bolsward

Dubbelprogramma Tom Montfrooy en Mark Waumans

Op 2 maart 2019 hebben we een dubbelprogramma met de twee stand-up comedians en oud Cameretten finalisten Tom Montfrooy en Mark Waumans.

Mark Waumans

Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes.

Mark Waumans staat begin 2013 voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt hij al snel op. Binnen korte tijd staat hij in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 wint Mark de publieksprijs. Kort hierop wordt hij ingelijfd door Comedy Café Amsterdam als één van de vaste comedians.

Om de stap richting het theater te maken volgt in 2017 deelname aan Cameretten, door velen gezien als hét cabaretfestival van Nederland. Ook dit legt Mark geen windeieren en hij behaalt met zijn programma ‘Spiegelbeeld’ zelfs de finale van deze ‘sterke editie’ (De Volkskrant).

Tom Montfrooy

Laat je verassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Hij heeft er in ieder geval altijd zin in, Ech wel.

Tom is finalist van Cameretten 2015. Juryrapport : “Tom Montfrooy neemt het publiek mee in een mooi en kwetsbaar verhaal over zijn vrouw. De voorstelling blijkt zorgvuldig opgebouwd, bevat goede grappen, heeft gevoelige kanten en is toch niet van sentiment doortrokken. Hij vertelt op vrij nuchtere en gemakkelijke wijze en omzeilt handig alle clichés. Ondanks zijn persoonlijk leed straalt Tom veel positiviteit uit. Het verhaal is gepolijst en zijn teksten fijn geslepen. Hij neemt het publiek bij de hand, schuwt de interactie met de zaal niet en geeft aan over de nodige ervaring te beschikken”.

Volkskrant: ”Montfrooy brengt het zware licht, zonder de ernst te verliezen.”

Theaterkrant: “Montfrooy boeide, met een gedurfd verhaal over zijn leven als jonge weduwnaar met twee dochters. Met veel kwetsbare momenten, maar steeds ook weer harde, relativerende grappen om het licht te houden.”
“Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade“, aldus de geboren Rotterdammer. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger met hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op dinsdag 19 februari bij de Expert in Bolsward.

Het programma seizoen 1819

26 sept 18 Youp van ‘t Hek (valt niet onder het abonnement)
29 sept 18 Katinka Polderman
3 nov 18 Vrijdag en Sandifort
1 dec 18 André Manuel
22 dec 18 Finalisten Cameretten
23 jan 19 Daniël Arends
2 mrt 19 Tom Montfrooy en Mark Waumans
30 mrt 19 Mark van de Veerdonk
13 apr 19 De Partizanen

Gegevens

Datum:
2 maart 2019
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€ 15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
www.boog-bolsward.nl

Organisator

Bolsward Cabaret
Telefoon:
06-18661492
E-mail:
bolswardcabaret@ziggo.nl
Website:
www.boog-bolsward.nl

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This