Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

André Manuel – De zieke geest

zaterdag 14 januari 2023 | 20:00 - 22:00

€15

Nederland, Diepenheim, 08-03-2022

André Manuel, een Nederlands muzikant en cabaretier.

PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Want waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids. En hoe komt het dat het altijd mannen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl alle vrouwen niet verder komen dan een rolletje als slachtoffer? Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden. In De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Later volgen nog Het Goddelijke Lichaam en De Eenzame Ziel. Maar dat komt nog. Nu eerst De Zieke Geest. Manuel’s 18e programma. Eindelijk volwassen!

De pers over André:

Parool:

‘Voor de slechte verstaander mag het lijken alsof Manuel alleen rücksichtslos om zich heen slaat, maar er ligt altijd persoonlijk of maatschappelijk engagement aan ten grondslag.’

Theaterkrant:

‘Misschien wel de enige echte diehard cabaretextremist op dit moment’

‘In zijn liedjes voel je de warmte wat beter, die wat meer verborgen zit onder zijn harde grappen.’

Kaartjes? Mail even naar cabaret@boog-bolsward.nl (geef aan hoeveel, en voor wie). Ze kosten 15 euro per stuk, betaling per PIN.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 januari 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

BOOG Bolsward

Locatie

Ons Gebouw
Share This