Selecteer categorie:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mark van de Veerdonk – PODIUMBEEST ONTSNAPT!

4 maart 2023 | 20:00 - 22:30

€15

In het jaar 1876 was hij winnaar van het Leids Cabaretfestival. Zijn hele verdere leven heeft hij gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht.

Gegroeid in het licht van de volgspot, heeft hij vele moordende recensies overleefd. Maar nu, duizenden voorstellingen verder, is Het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Mocht hij die vinden, dan is hij vastbesloten de deur met een onvergetelijke KNAL achter zich dicht te smijten. Het zal niet onopgemerkt blijven! Maar gaat hem dat lukken? En zal dit solitaire zoogdier ook buiten zijn veilige leefgebied kunnen overleven, met weet ik hoeveel mensen met een jachtvergunning?

PODIUMBEEST ONTSNAPT! mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

De voorverkoop start 21 februari op https://boog.eventgoose.com/

De zaal gaat open om 20:00, de voorstelling begint om 20:30. Er is een pauze!

 

Gegevens

Datum:
4 maart 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisatoren

Bolsward Cabaret
BOOG Bolsward

Locatie

Ons Gebouw
Broereplein 7-8, 8701 JC Bolsward. + Google Maps
Share This