Selecteer een pagina

Cameretten Finalisten tournee ’25

Cameretten Finalisten tournee ’25

Maar liefst 3 prijswinnende cabaretshows op 1 avond! Laat je verrassen door het verse en frisse cabarettalent van Cameretten. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.’

Sinds 1966 ontdekt Cameretten de nieuwe generatie cabaretiers en comedians die de stap naar het grote podium willen maken. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Kiki Schippers, Janneke de Bijl, Remy Evers en vele anderen. 

De zaal gaat open om 20:00, de voorstelling begint om 20:30. Er is een pauze, maar niet getreurd, dit kan ruimschoots gecompenseerd worden ná de voorstelling want dan gaat de bar weer voor u open.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Cameretten Finalisten tournee '25
17,50
100 beschikbaar

Andere events bij Boog-Bolsward: