Selecteer een pagina

Marjolein Meijers “Ode aan Jan Rot” met speciale gast: Bill van Dijk

Marjolein Meijers “Ode aan Jan Rot” met speciale gast: Bill van Dijk

“Je gaat toch wel een voorstelling maken met mijn liedjes?”
Dat was een van de dingen die Jan en ik bespraken de laatste keer dat ik hem zag. We zaten in de auto op weg naar Amsterdam. Die dag heb ik een paar uur met hem doorgebracht. De laatste keer, dat wisten alle twee.

Jan Rot is overleden, dat zal niemand in de theater en muziek wereld zijn ontgaan. Wij waren 20 jaar het duo `An en Jan`. In het prille begin vertaalde ik soms mee. Het begon toen hij mij vroeg om Hartzeer/Love hurts in te zingen op zijn cd Meisjes.

De rest is geschiedenis. Ik leerde meteen Jakob Klaasse kennen. Daar werkte Jan al 20 jaar mee samen.

Daarna stonden we samen op de Parade. De eerste Klassieke vertalingen van Jan verschenen. Zoveel prachtige muziek hebben we samen gespeeld! Ongelofelijke knappe vertalingen die je het origineel doen vergeten.

Met verbazing en nog steeds vervuld met trots beluister ik nog regelmatig de An en Jan cd`s.

Nu maak ik samen met Jakob Klaasse, Walter Kuipers en Onno Kuipers een serie voorstellingen die we de komende jaren als meezing voorstelling gaan spelen. Er liggen er 3 op de plank.

Deel 1 zijn de vroege jaren.

Ode aan Jan Rot!
Vrienden van Jan hebben een Rot middag.

Deze middag in Bolsward is als speciale gast Bill van Dijk er ook bij. Bill van Dijk is zanger, acteur en musicalster die in het verleden meerdere keren met Jan Rot het podium heeft gedeeld.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.

Andere events bij Boog-Bolsward: