Selecteer een pagina

Teun van den Elzen – Op positie

Teun van den Elzen – Op positie

Teun van den Elzen – Op positie

De tijd dat we onbekommerd naar onze navel konden staren is voorbij. Onze vrije samenleving wordt van alle kanten bedreigd. 

We moeten met z’n allen weer helder te krijgen wat er op het spel staat. Er is nogal wat te verdedigen en daarom kiest Teun van den Elzen in zijn tweede cabaretprogramma vol voor de aanval. Met als enige wapen: zijn vlijmscherpe, nietsontziende grappen.

Teun van den Elzen is cabaretier, columnist bij Spijkers met Koppen, comedian bij Club Haug en schreef jarenlang voor Dit Was Het Nieuws. Hij speelde op Lowlands, Pinkpop en de Zwarte Cross. Zijn vorige programma werd enthousiast ontvangen (★★★★ Volkskrant).

De zaal gaat open om 20:00, de voorstelling begint om 20:30. Er is geen pauze, maar dit kan ruimschoots gecompenseerd worden ná de voorstelling want dan gaat de bar weer voor u open.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Teun van den Elzen - Op positie
Teun van den Elzen - Op positie
17,50
100 beschikbaar

Andere events bij Boog-Bolsward: