Selecteer een pagina

Wouter Monden – Stormbrein

Wouter Monden – Stormbrein

Wouter Monden – Stormbrein

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant en ultraloper. 

Hij neemt je mee op een tocht door Zwitserse bergen, Carré, parkeergarages met een luchtje en de genadeloze heuvels van de Barkely Marathons. In ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. 

Wouter Monden is de sympathieke host van de razend populaire Elektra Podcast. Hij interviewde meer dan 200 collega’s waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, en Philippe Geubels. Wouter is de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt regelmatig in verschillende comedyclubs. Ook was hij te zien bij de Avondshow Stand-Ups.

De zaal gaat open om 20:00, de voorstelling begint om 20:30. Er is geen pauze, maar dit kan ruimschoots gecompenseerd worden ná de voorstelling want dan gaat de bar weer voor u open.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Wouter Monden - Stormbrein
Wouter Monden - Stormbrein Zaterdag 9 November 2024 20:30
17,50
100 beschikbaar

Andere events bij Boog-Bolsward: